Tourism Malaysia

Variety! Food, fabric and festive. The one place where every penny finds its jo…

Variety! ๐Ÿ˜๐Ÿ›๏ธ Food, fabric and festive. The one place where every penny finds its joyโœจ๏ธ๐Ÿ› ๐Ÿ“Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bahru, Kelantan #MalaysiaTrulyAsia #InilahMasanya #CutiCutiMalaysia #VisitMalaysia2026 #VisitKelantan2024 #traditional #food #shopping #kraftanganMalaysia #Kelantan

2 Comments

  1. Dengar tak tentang cara senang nak buat duit online? Seorang kawan aku cakap dia boleh buat 12k sebulan tanpa keluar rumah pun! Aku tak betul-betul percaya awal-awa.Lepas tu dia cerita yang dia daftar kat satu website namanya https://j8winasia.co, sekarang dia boleh buat 12k sebulan! Dia kata dia dah tak perlu kerja macam biasa dah, semua dah settle! Aku memang terkejut gila, tapi lepas tu dia terang yang sebenarnya cuma perlu daftar jadi ahli, lepas tu share link rujukan dengan kawan-kawan. Bila diorang deposit, dia dapat 10% komisen. Macam peluang yang baik, kan? Nak cuba tak?

  2. Pernah bertanya kat bhgn buah2an…pelat bercakap mcm Melayu Siam. Malah kes gerai makan yg bergaduh baru ni pun, katanya budak gerai makan “alik sano”…